sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Sia - Soon We'll Be Found





Ultimul material aparut al cantaretei australiene, Sia, o transforma intr-o adevarata artista. Ultima melodie se intituleaza Soon We'll Be Found si se gaseste pe albumul SOME PEOPLE HAVE REAL PROBLEMS - - numele albumului ma face sa ma simt foarte mic.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Tot revin la video-ul asta, as putea oricand sa il caut pe youtube dar mie aici imi place! e, probabil, atmosfera de la tine din blog. Sia mi-e foarte draga, de cand am ascultat melodia ei 'Breathe Me' si acest 'Soon We'll Be Found' ma umple de caldura si chit ca este vorba despre cum stiu oamenii mai bine sa se indeparteze decat sa se apropie, imi da sentimentul ca ea stie despre ce vorbeste, si ca sunt mai putin singur, si ca ceea ce ma face sa simt cand o ascult este unul din putinele lucruri adevarate pe care le pot simti vreodata. Departe de aproape. Intr-un fel.
'Breathe Me' probabil o cunosti. Adica nu cred ca este o noutate. In schimb, ce poate fi o noutate, este un montaj facut cu aceasta melodie si videos din filmul 'The Hours'. Pe care il gasesti aici:
http://www.youtube.com/watch?v=KaX7H8Ue1MY si care de vreo doua ani il vizitez si inchid repede pagina, de parca mi-ar fi frica sa nu ma surprinda cineva vizionandu-l. Hurt myself again ...

Multumesc de gazduire, asta, desigur, nu as fi spus-o nicaieri altundeva decat intr-un comment, si asta pentru ca unele lucruri trebuie sa isi gaseasca cuvintele si locul si acela nu este neaparat aproape de sine.

Iany spunea...

"imi da sentimentul ca ea stie despre ce vorbeste, si ca sunt mai putin singur, si ca ceea ce ma face sa simt cand o ascult este unul din putinele lucruri adevarate pe care le pot simti vreodata. " AMEN TO THAT. oare de ce ne place sa ne indepartam unii de altii?. Trebuie sa fie ceva gresit in baza noastra de date. Cel putin in a mea e sigur ceva gresit. Mereu tind sa fiu solitar. hmmmm....gasesc asta foarte suparator. o sa mai lucrez la capitolul asta.

Montajul este superb.